05.08.13 / 15:47
הממונה על איכות הסביבה והמתמודד למועצת העיר מטעם סיעת "אחדות בתכלית" יורם שפר, קורא לכל המתמודדים
הממונה על איכות הסביבה והמתמודד למועצת העיר מטעם סיעת "אחדות בתכלית" יורם שפר, קורא לכל המתמודדים להדפיס את חומרי הפרסום שלהם על נייר ממוחזר. שפר: "כולם מדברים על איכות חיים במצע שלהם, זה הזמן גם לעשות"
הבחירות המוניציפאליות למועצת עיריית אשקלון ולראשות אשקלון, מביאות איתן המון לכלוך ולא רק במישור הפוליטי. שלטים רבים מכסים את העיר, ועשרות אלפי פלאיירים וחוברות מחולקים לכל בית אב בעיר. המתמודד למועצת העיר מטעם סיעת "אחדות בתכלית" יורם שפר, מרים את הכפפה וקורא לכל המועמדים להשתמש בנייר ממוחזר בקמפיין.
עוד ציין יורם: "כל המתמודדים מדברים במצע שלהם על איכות הסביבה וכמה שחשוב לשמור עליה. אני שמח שהצלחתי לעלות את המודעות באשקלון, אבל עכשיו הגיע הזמן גם לעשות. אני קורא לכולם להשתמש בנייר ממוחזר, ובסיום המערכה לדאוג להעביר גם את השילוט והדפים שיישארו למיחזור. כמו כן, אני ממליץ למועמדים להשתמש פחות בסטיקרים, שניסיון העבר לימד אותנו שקשה מאוד לנקות את הדבק שהם מותירים אחריהם".